Abm ekonomik

Kartonska ambalaža

Abm ekonomik je tu da sa širokim opsegom mašina i dobrim grafičkim dizajnom, pomogne da se vaš proizvod izdvoji od konkurencije. Dobar dizajn ambalaže i oblik bi trebao biti deo vašeg brenda i marketinške strategije.

Izrada ambalaže

Kartonska i papirnata ambalaža

Dugogodišnji smo proizvođači ambalaže, ali smo se posljednjih godina specijalizovali u izradi kartonske i papirnate ambalaže pa je uvek sa akcentom izdvajamo u našoj ponudi. Izrađujemo ambalažu čiji oblik prilagođavamo Vašim željama i potrebama. Preporučujemo odgovarajuće materijale i oblik ambalaže a takođe i način na koji će se može pakovati proizvod u ambalažu. Ambalažu izrađujemo na kartonu ili valovitoj lepenci i ljepljenje do 6 točaka. Posebno ističemo mogućnost dodavanja foliotiska, UV lakiranja i zlatotiska, čija primena čini proizvod ekskluzivnijem i uočljivijim... 

Obratite nam se ako vam trebaju:

abm stamparija novi sad kutijekartonska ambalaza kutije stampa

Kaširana kartonska ambalaža

Kaširamo sve vrste materijala s mogućnošću dorade, kao što je štampa folijom, plastifikacija, laminacija, UV-lakiranje. Ambalaža se koristi kao komercijalna, komercijalno-transportna ili različiti podmetači. Primer su kutije za kutije za vina, kutije za pića, kutije za torte i kolače, i slično. Imamo i veliki izbor materijala za pakovanje koji se mogu prilagoditi posebnim potrebama svakog klijenta a i bogat asortiman ambalaže za pakovanje hrane.

Pošaljite nam upit

100% POVERENJE

Naše vrednosti su konstantne i naši procesi su transparentni – uvek ćete znati na čemu radimo i zašto.

Šta dobijate

Pružanje usluga po konkurentnim cenama i isporuku na vreme.