Abm ekonomik

Abm ekonomik štamparija Novi Sad

Kvalitetna štampa Pouzdana usluga​

Naš cilj je da razvijamo grupu naših klijenata i budemo siguran partner u realizaciji njihovih ideja.

abm stamparija novi sad
Ko smo mi?

Mi štampamo i ostavljamo dobar otisak.

ABM ekonomik štamparija osnovana 1996. godine u Novom Sadu i zahvaljujući stalnom progresu i iskustvu, spremna je na sve grafičke izazove. Preporuke su naš motiv a kvalitet reprodukcije uvek na prvom mestu!

 

0 +

Godina rada

0 +

Preko završenih projekata

0 +

Zadovoljnih klijenata

Zašto da izaberete abm ekonomik

Stručan tim i moderne mašine

Pri radu koristimo savremene mašine visokih performansi, koje nam omogućavaju da štampu obavljamo efikasno i na najvišem nivou.

Garancija kvaliteta štampe i dorade

Koristimo isključivo pouzdane materijale i tehnike zahvaljujući kojima će finalni proizvod izgledati baš onako kako ste zamislili i poručili.

Višegodišnje iskustvo od 25 godina

Postojimo od 1996 godine kao porodična firma i kvalitet koji štamparija pruža ogledalo je upravo višegodišnjeg rada i iskustva.

Šta radimo?
Akcenat stavljamo na izradu ambalaže pa je izdvajamo na vrh naše ponude

Kartonska ambalaža

Dugogodišnji smo proizvođači ambalaže, ali smo se posljednjih godina
specijalizovali u izradi kartonske i papirnate ambalaže pa ćemo je izdvojiti  u našoj ponudi. Ambalažu izrađujemo na kartonu ili lepenci.
Posebno ističemo mogućnost dodavanja foliotiska, UV lakiranja i zlatotiska, čija primena čini proizvod ekskluzivnijem i uočljivijim… 

abm stamparija novi sad kutijekartonska ambalaza
abm stamparija novi sad kutijekartonska ambalaza

Offset Štampa

Offset štampa je glavna tehnologija štampe koju koristimo u štampariji ABM Ekonomik, a omogućava visokokvalitetnu reprodukciju višebojnih i višetonskih originala.
Proces ofset štampe je izuzetno fleksibilan metod koji ima mnogo prednosti jer uz mogućnost štampanja velikih i srednjih količina, vaši ukupni troškovi mogu biti mnogo niži.

Opremljeni smo četvorobojnom savremenom, HEIDELBERG ofset mašinom, poznatu po kvalitetu štampe čime garantujemo kvalitet štampanog otiska…

Priprema za štampu i Dizajn

Pružamo širok spektar usluga vezanih uz komunikaciju i grafičku delatnost. U mogućnosti smo da vam ponudimo kreativna rešenja koja obuhvataju sve vidove grafičkog oblikovanja.

  • vizualni identitet i izrada grafičkog poslovnog identiteta
  • logotipi i poslovna komunikacija
  • idejna rešenja svih vrsta propagandnog materijala (flajeri, katalozi, knjige, brošure, kalendari, razglednice, promotivni i poklon artikli…)
  • ambalaža – od oblikovanja do izrade filmova za alate

Profesionalna završna dorada

Završna Grafička dorada je veoma važan segment našeg rada jer štampani materijal čine funkcionalnijim i lepšim. Te usluge obuhvataju dodavanja svih vrsta grafičkog poveza, sa mogućnošću sečenja proizvoda na format i oblike. Tu spadaju takodje i usluge lepljenja, kaširanja i oplemenjivanja proizvoda, štancovanje i izrada alata, blindruk, foliotisak..

Kontaktirajte nas

Iskustvom dobijate sigurnost da će vaš štampani materijal biti baš onakav kakav je potreban da bude kako biste postigli cilj koji želite.

Postanite naš klijent i partner i dopustite nam da pretvorimo Vaše ideje u stvarnost.

Pozovite nas sada na +381 65 8944829 ili zatražite ponudu

Svakom klijentu pružamo tehničku stručnost, vrhunsku izradu, kvalitetnu opremu i korisničku uslugu.

 

Abm ekonomik štamparija Novi Sad